HAMMARBY - KALMAR FF

Hello there! Med tunga ögonlock ska jag försöka skriva ihop det här inlägget innan jag tar en snabb powernap för att orka 18-årsfirande av min kusin ikväll.
När skolan slutade vid 12.30 igår handlade jag först lite för att sen bege mig hem till Marcus. I väntan på att han skulle komma hem från jobbet passade jag på att städa lägenheten och laga middag. När klockan närmade sig halv sju började vi traska till Tele2 arena för att där kolla på bajenmatchen och fira Hammarby´s 100-års jubileum. Marcus pappa som också gick med sitt fotbollslag hade två gratis-biljetter över som vi glatt ryckte åt oss. Trots en seg match med dåligt spel så var det härlig atmosfär! Träffade även på Johanna i halvlek och Elin och Pontus efter matchen vilket var skoj.

KRÄFTSKIVA

Tillsammans med Marcus ligger vi som två sega sillar i soffan hemma hos honom och kollar på tv, dricker vatten och slumrar om varannat. Gårkvällen bestog av kräftor, snapsvisor, drinkar, musik och en massa prat med massa trevliga människor ute på Värmdö. Nora hade fixat ihop en supermysig kräftskiva att minnas, även om jag periodvis inte minns särskilt mycket. Don´t know what happened, but something that´s not mah style. Tacksam över att bakfylla är något som åtminstonne håller sig borta från mig.

TIPS: REFINING CLEAR-UP STRIPS

"Som en liten apa" är vad jag har fått höra hela livet sen den dagen jag började få pormaskar och insåg att de gick att klämma på. Äckligt eller inte? Nja frågar du mig så älskar jag att klämma pormaskar... kan inte hålla fingrarna borta varesig det är på mig själv eller på andra (hehe). Ordet låter riktigt otrevligt däremot. Eftersom man bör undvika att klämma med fingrarna, framför allt naglarna, pga fula märken och risk för bakterier så älskar jag Niveas Refining clear-up strips. Det är remsor som rengör porerna på djupet och som grundligt tar bort pormaskar. Remsorna läggs på blöt hud och efter 10-15 min drar du bort remsan med hudens alla orenheter. Jag blev faktiskt chockad över att resultatet verkligen blev som man önskar. Vem tycker inte om ren och fräsch hud? Finns att köpa förpackningar med 6 st rengöringar av näsa, panna och haka på kicks för 48 kr just nu - http://www.kicks.se/nivea/refining-clear-up-strips-p5063

END OF THE NICE PART

Oboy vad tiden alltid går fort såhär i efterhand...sommarlovet är nu över och imorgon drar sista året i gymnasiet igång. Trots att jag har haft massa tid till att ladda upp batterierna känner jag mig helt oförberedd och orkeslös. Bara tanken på plugg får mig att vilja dra täcket över huvudet.

Sen jag kom hem från Ibiza i fredags har jag tillbringat stora delar av tiden med min älskling. Vi har varit på skepparholmens spa tillsammans med hans mamma och en av hans brorsor, picknickat, spontat kvällsfikat hos mina kusiner, gjort saker tillsammans med hans andra två brorsor och bara tagit det lugnt tillsammans. Saknaden efter honom i Ibiza var outhärdlig så sommarlovets sista dagar avslutades på bästa sätt. Igår hann jag även träffa Moa, en eftersaknad vän som jag inte träffat på ett år. Vi lunchade i stan och pratade i kapp så mycket som möjligt. Nu väntar snart en god grillmiddag tillsammans med farmor och farfar.

IBIZA


VOICES

      

          

     

LANDET


RSS 2.0