Huvudvärk.

Hur mår ni denna fina torsdag? Det härliga vädret håller i sig... själv mår jag inte alls bra idag. Vaknade med sprängande huvudvärk och det kändes som om hela huvudet skulle explodera. "Aj, shit" var det första jag sa när mamma väckte mig. Gjorde fruktansvärt ont och smärtan håller fortfarande i sig. Tog dubbeltablett direkt för att försöka lindra värken lite för att orka åka till skolan och åtminstone göra muntligt nationella prov i spanska och engelska...men när jag har sån här huvudvärk så hjälper inte värktabletter. Bestämde därför för att stanna hemma, jag känner att min häsla går före.
 
Vid 12.00 ska jag åka ner till Specsavers för en synundersökning. När jag kollade synen inför körkort så fick jag reda på att jag var närsynt på vänster öga, vilket faktiskt förvånade mig då jag aldrig märkt av det innan. Efter det har jag provat att kolla med bara vänster öga för att se hur jag ser och nu inser jag verkligen att det kan ha stor påverkan på att min besvärliga huvudvärk. Jag ser inte alls bra på vänster öga, alla konturer är utsuddade och jag ser inte detaljer, jämfört med höger öga där jag ser lika bra som med båda.
Jag ska därför undersöka nu för att kanske skaffa glasögon eller "läsglasögon" att använda när jag känner att ögonen anstängs mer än vanligt. Wish me luck!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0