Julpyntat

Julen börjar visa sig här i huset. Hela dagen har gått åt till att fixa och plocka fram ljusstakar, julstjärnor och annat julpynt under tiden julskivor gått om och om igen. Så mysigt, älskar det!
Nu ska jag strax börja fixa mig för att om en timme åka till Bella. Tillsammans ska vi sen gå till Lolle för att fira henne med några andra. Bruden blir äntligen 16 såhär i slutet på året.Riksidrottsmuseet

Juridiklektion nu i en 10 min till, sen får jag äntligen maaat. Är jättehungrig och trött. Har haft historia hela morgonen och förmiddagen, 2 och en halvtimme. Blev dock Paradise Hotel och lite bloggning typ halva lektionen...hehe. Det blir nog lunch i kungshallen sen med Julia och kanske någon mer beroende på. För sen vid 2 så ska min idrottsgrupp till Riksidrottsmuseet på Djurgården. Vi ska kolla på någon film och prova göra olika saker...återstår att se.
Slutar vid 5- tiden och då ska jag raka vägen hem och direkt till ett par kompisar till familjen och vara barnvakt hela kvällen. Deras föräldrar och mamma och pappa ska nämnligen på någon teater så jag och syrran ta fram mammarollerna, haha!
 
 

Rekommenderar - Mandelolja för håret

 
Kan starkt rekommendera den här oljan för håret. Jag blev tipsad av den av min moster som är frisör.
Det finns många olika oljor att köpa som är till för håret, men som kostar några hundra och som då även är utblandat med andra onödiga medel - ovärt. Eftersom att håret inte har någon slags hjärna så vet det inte vilken sorts olija du använder, alltså spelar det ingen roll vilken olja du använder.
Den här mandeloljan finns att köpa på apoteket runt endast 60 kr och som bara innehåller ren olja. Den kan även användas till rengöring av huden om man vill undvika tvål eller andra tvättmedel. Produkten kan också användas till uppmjukning av sårskorpor och borttagning av fjäll eller salvrester samt användas vid borttagning av make-up.
  • Du tar jättelite olja på dina fingrar och drar på dina toppar efter att du tvättat håret så att håret är lite fuktigt blött innan du sen blåser det tort eller låter det självtorka. Välmående och mjuka toppar skadar ju inte?
 

Veckans låt


Efterfrågat recept - Twixgodis ett måste bland julgodiset

 

Tacobar

Brrrr...sjukt kallt ute nu alltså, vintern är snart här. Dags att ta för vana att ta på sig vinterjackan, vantar och halsduk.
Kom nyss hem efter en bra skoldag. Tills idag skulle vi gruppvis på samhällskunskapen vara klara att redovisa våra uppgifter vi fått inom varje grupp. Ingen var förberedd och alla ville göra nästa lektion då alla inte skulle hinna redovisa idag. Lyckostjärnan var med mig idag så jag slapp, dock blev det en riktig irritation i klassrummet då de två grupper som redovisade var oense om att vilja redovisa idag, haha!
Slutade med god lunch på Tacobar i Kungshallen tillsammans med Emma, Jennifer, Julia, Alexis och Moa.
Nu ska jag sätta igång med pluggandet... "åh så kul" för att försöka göra det lite bättre. Ska försöka att inte hamna framför Paradise Hotel förrän jag är klar, wish me luck!
 

Läxor påverkar oss negativt

Vi går i skolan för att lära oss saker och få bra utbildning. Vi gör det för vår
egen skull. För att vi ska få ett så bra jobb som möjligt senare. För att vi ska
få ett så bra liv som möjligt. Men är det inte meningen att vi också ska må bra
undertiden? Hur skulle livet se ut om vi hela tiden tänkte på framtiden? 
 
Vi går upp 7 på morgonen för att göra oss redo inför en dag i skolan med
nya intryck och nya kunskaper. Alla lärare vill att vi ska prestera på topp och
vara taggade och nyfikna på vad just deras lektion har att erbjuda.
Efter en ansträngande dag i skolan får vi äntligen gå hem och vila upp hjärnan
inför en ny dag därpå. Nej, det får vi inte alls. Vi får gå hem och fortsätta hålla
hjärnan igång. Vi går hem med känslan av att ha ett ton uppgifter dragandes
efter oss. Vi vill så gärna hem men samtidigt bara stanna kvar i skolan för att 
slippa komma hem med ångesten och paniken över allt som behövs göras.
Vi sitter hela eftermiddagen och kvällen med de där slitsamma läxorna och
försöker fortsätta prestera på topp. För vi vet ju, att minsta lilla fel straffar oss
stora betygsfall. Att det sen ska vara lätt att somna är ju som att dra ett skämt.
Med klumpen i magen över att få dåligt betyg somnar vi tillslut. Några
få timmars sömn, och sen ska vi upp vid 7 igen. Vi förväntas att vara
pigga och glada i skolan och orka med alla lektioner samtidigt ha förståelse
för att någon lärare vill ge ännu en till läxa.
 
Såhär ser veckorna ut om och om igen. Flera timmar läggs på plugg och
vårt välmående försämras. För vad fan hände med fritiden? 
Antalet procent kring depressioner, prestationsångest, stressymton, utmattning
ökar mer och mer och motivationen till skolan försvinner totalt då det krävs något
enormt av oss. När ska vi återhämta oss, samla energi och ny kraft?
Är det så vi vill att utbildningen ska påverka oss? Ska inte det ses som något
possitivt och som en extra belöning för att livet ska bli bättre framöver?
 

Onsdag

Pluggat hela eftermiddagen och suttit nästan hela kvällen tillsammans med mamma och börjat på min hemtenta vi har i historia om medeltiden. Har verkligen svårt för historia, eftersom att jag tycker det är så ointressant och svårt att relatera till blir det nästan omöjligt när jag ska sitta och läsa texter då jag inte fattar någonting och blir okoncentrerad. Tur att jag har mamma till hjälp! ♥
Mitt paket som jag beställt från H&M kom idag också, och för första gången passade allting som jag beställt.
Nu segar jag i soffan framför Efterlyst... riktigt bra program men nästintill ger psykisk påfrestning. Kokar av ilska ända ut i fingertopparna och blir helt uppgiven över vilka människor det finns alltså...Just Sayin'


Humörsväningningar

Trött, jobbigt, utmattad, huvudvärk, hängig och skrattanfall är vad som beskriver min dag. Dagen idag har varit som en riktig berg- och dalbana, humöret har gått så upp- och ner. Skoldagen var bra och gick hyfsat fort och efterråt var det tänkt att jag skulle åka direkt till gymmet. När Tilda, Jenny och Embla sen frågade om jag ville följa med till en kina- sushi resturang och käka lunch samt att Kevin frågade om jag ville ses så blev det en del beslutångest. Men det slutade med att jag hängde med och käkade god lunch och sen åkte hem. Var tänkt att jag skulle plugga när jag kom hem men det råkade bli Paradise Hotel och telefonprat istället.
Huvudvärken började sen smyga sig på och jag frös något galet. La mig i sängen och vilade med headsettet i öronen och snackade med Kevin. Plötsligt blev allt jättekul och jag låg endast och skrattade åt allt, haha!
Nu ska jag varva ner lite framför tvn en stund innan jag sen ska upp och lägga mig tidigit ikväll.
 

One part of Me

Jag är en perfektionist. Jag måste ha kontroll och veta att saker och ting blir bra. Jag kan inte vara nöjd över något om jag vet att det inte blir perfekt. Ska jag göra något så ska jag göra det bra, annars kan jag skita i det.
Jag mår bättre av att kritisera mig själv och vara missnöjd över saker om jag vet att det endast är jag som kunnat påverkat det, än om jag vet att det är andra som bidragit till det. Jag kan låta andra göra saker men jag måste alltid checka det. Jag kan inte lita på andra om jag vet att det personen ska göra påverkar eller är avgörande för mig. 

Ja, som ni ser så har det sina negativa konsekvenser också, både på andra och på mig själv vilket jag faktiskt försöker jobba på. Att kunna slappna av och inte behöva ha kontroll över allt och att allt inte behöver vara perfekt. Det är svårt. Riktigt svårt. För mig är det en viktig del. Jag personligen tycker inte om att visa upp något eller göra något som jag vet kunde blivit bättre. För att vara nöjd vill jag ha det perfekt.
 
 

Bakdag

Sjunkit ner i soffan nu framför Solsidan, så klockrent program, ren underhållning haha älskar't! Har varit en mysdag hemma idag tillsammans med familjen beståendes av smygstart av julbak. Nougatrutor, lussebullar och twixrutor. #cozy
 

Hahaha #fingrabb


TIPS INFÖR JUL

Ligger i sängen och kollar på Prison Break just nu. Om en liten stund blir det taco och fredagsmys med familjen framför Idol. Mamma kom nyss hem och bad mig att komma ner för att få en sak. När jag kommer ner ger hon mig den här ↓ och säger "Du får en lite annorlunda chokladkalender i år". Så söt, en bild på mig som liten.
Visst är det gulligt? Tycker verkligen att det är en toppen grej att ge till sina föräldrar, syskon, kompisar, pojkvän/flickvän eller liknande för att visa lite omtanke nu vid juletider.
Gå in här för att göra din personliga chokladkalender genom att välja din egna bild för endast 120 kr. Sprid lite jul-kärlek nu!  
 

Funny

 

Paradise Hotel

Fördriver tiden under engelska-lektionen med Paradise Hotel. Har blivit veckans höjdpunkt. Tycker det är ett riktigt underhållande program samtidigt som man näst intill blir förbannad, haha. I stort sett alla är helt blåsta och patetiska, vissa dumma i huv'et... framför allt killarna än så länge. Såklart också alltid den snyggaste som ska ha den vidrigaste personligheten...Eric Saade kopian, Samir.
 
Bilder - google

Lunch på Sandy's - livet leker med matkort!
Besöksrekord

Alltid lika kul att gå in och se att statistiken igår ökade något enormt, besöksrekord. Thank you guys!
Just nu har jag spanska, alltid lika segt med torsdagar. Börjar vid 9 med två och en halvtimmes spanska då vi endast har spanska en gång i veckan. Eftersom att vi den här veckan har eftermiddagsvecka så slutar jag inte heller förrän vid 17.00. #hatatorsdagar Men jag ska försöka hålla ögonen öppna och hålla mig vid liv under hela dagen.
 
 
 
 
 
 

Beställt direkt från H&M


Color-full Makeup

 

Feber?

Denna tisdag fick ledigt från skolan för min del, pga att jag vaknade imorse med feber - 38,7. Kände mig matt och hängig redan igårkväll men inte sjuk, och jag känner mig fortfarande inte sjuk. Därför konstigt att jag har feber. Obalans i kroppen antagligen. En vilodag idag helt enkelt.
 

Vad har jag i min väska...?

 
 

S M I L E


Väntar...

Ont i huvudet, trött och seg - That´s just how i feel. Trots det sitter jag kvar i skolan nu och väntar på att Sonny ska komma och hämta mig. #HanÄrSeg Dagen idag har annars varit bra. Har eftermiddagsvecka nu så jag börjar alltså vid lunch, vilket är väldigt najs ska ni veta.
 

Så sant som sagt
Godnatt

Efter ett mysigt och skönt break i Berlin med familjen ligger jag nu trött hemma i min egna säng. Home Sweet Home.
Helgen har varit intensiv, intressant och mysig med många nya intryck. Att gå runt i Berlin och hela tiden ha allt som hände under Andra Världskriget i bakhuvudet får iaf mig att tycka att allt är en upplevlse. God mat har vi även ätit på två riktigt bra resturanger. Dock har jag gått sönder mina fötter, fick fruktansvärt ont ett tag.
Man inser även hur bra vi har det här i Sverige när man är i andra länder. Både inom utvecklingen och även levnadsmässigt sätt. Räcker med att kolla på tunnelbanorna så ligger de efter så mycket efter, lik som i London - fruktansvärda tunnelbanor. Näst intill att öronproppar måste införskaffas. Även synd för de som är handikappade då de knappt kan åka kommunalt för att det inte är anpassat till rullstol osv. Här i Sverige har vi ett mycket mer jämnställt samhälle. Där alla ska ha likadana förutsättningar.
Känner att min inriktning ekonomi juridik börjar ta över nu, så ska nog sluta innan jag fördjupat mig till grunden i allt. Godnatt!


Dag 3

Idag är det sista dagen här i Berlin med familjen. Planet hem går vid 18.20 så vi ska snart åka till flygplatsen.
Det sista vi gjorde här i Berlin idag var att besöka ett ställe där de sparat en stor del av Berlinmuren och gjort det till ett större turistmål. Vid en del hade de sparat ett utav alla vakttornen som stog mellan murarna för att se till att folk inte rymde eller flydde mellan väst och öst tyskland under tiden landet var uppdelat. Som det står i texten nedan så var det 138 personer som försökte flytta från ena delen till den andra, framför allt många från öst- tyskland flydde till väst- tyskland pga att östra tyskland varbetydligt mycket fattigare. De hade även gjort som en minnes del för alla de som mördades när de försökte fly.
Skriver mer om resan i helhet när jag kommer hem för nu måste vi åka till flygplatsen.


Godnatt från Berlin


Dag 2

Död, mätt, trött och helt utlsagen ligger jag nu i sängen uppe på hotellrummet. Klippt ihop massa bilder nyss här till bloggen och insåg hur mycket vi gjort idag, dagen har kännts jättelång. Efter god hotellfrukost kom vi ut på stan runt 11- tiden.

  • Promenerade längs Unter den Linden som är en känd paradgata och som sprängdes och förstördes totalt under Andra Världskriget.

  • Vi kom fram till Branden Burger Tor som är en känd sevärdighet och som ingick i Berlinmuren. (Bild 1)

  • Besökte ett ställe där de satt upp över 2000 stenar till minne av alla judar som utrotades under Andra Världskriget. (Bild 2)

  • Vi tog oss till den plats där Hitler hade sitt gömställe 3 meter under marken under kriget, men som idag bara är en parkering. (Bild 3-4)

  • Efter det gick vi på en mysig liten julmarknad. Då kom det även en stor demonstrationståg gående. Tror nog aldrig jag sätt en sån stor demonstration, galet mycket poliser och galet mycket folk. (Bild 5-8)

  • Under tiden gick vi även förbi många ställen där de sparat delar av Berlinmuren. (Bild 9-10)

  • Vi besökte även ett stort fint varuhus - KaDeWe likt NK gånger 2 innan vi började vi tog tunnelbanan tillbaka till hotellet. OM jag var slut i fötterna, kunde knappt gå.

  • Vi åt på en riktigt bra resturang även ikväll här i närheten av hotellet. Maten var galet stark men så galet god. Folk vällde in hela tiden. Kön minskade aldrig och personalen hade fullt upp. #populärt 

Dag 1

Vid 2 tiden kom vi fram till hotellet idag efter en knappt en och en halv timmes resa. Vi möttes av ett riktigt fint hotell och med fin utsikt över Berlin då vi bor på 32 våningen, med andra ord - svindel. #höjdrädd

Vi gick direkt ut i området för att hitta något ställe att äta en lätt och snabb lunch. Som vanligt finns McDonalds överallt så det blev det...tyvärr. Tycker McDonalds bara blir äckligare och äckligare, usch på snabbmat. Efterråt gick vi tillbaka till hotellet för att möta upp pappa innan vi sen drog oss ut på stan igen. Vi gick in i en stor galleria och spenderade någon timme där. Riktigt mysigt att strosa runt på stora varuhus som har allt. Extra mysigt med allt julpynt som börjar komma. Toppen ställe för mig att köpa fina band och annat till inslagning av julklappar inför jul. Löv it!När klockan började närma sig middagstid så frågade vi om resturangtips på hotellet. Vi hamnade på en italiensk resturang som var riktigt bra och gott!Guten Tag Deutschland


Packa? Berlin?

Just packat ihop lite kläder och andra saker som ska med imorn när vi åker till Berlin över helgen. Ja, jag tänkte exakt samma sak som ni troligtvis tänker nu - "Wtf Berlin?". Det är nämnligen så att pappa är där med jobbet idag och imorgon och istället för att han åker hem imorgon så åker jag, mamma och syrran ner och möter honom, så fortsätter vi helgen där - familjeweekend.
Så, vad gör man i Berlin? Det är tydligen rätt populärt resmål. Det är ju bla historiska sevärdigheter som exempel Berlinmuren och olika museum. Själv är jag inte alls så intresserad av historia osv men just det här handlar ju om Andra Världskriget vilket jag tycker är riktigt intressant. Skulle vara riktigt spännande att uppleva olika ställen som är kopplade till Andra Världskriget. Men det kommer inte bli så jättemycket historia nu, utan mer bara att strosa runt, gå på olika julmarknader som börjat komma igång, även lite shopping och så. En myshelg helt enkelt.
Skönt med ett litet break från vardagen då och då.
 
Mamma kom nyss med en liten fruktskål till mig så ska äta det framför Hela Sverige Bakar nu, mumsi!
 

Blandade favoriter just nu

 

Otursdag

Kom precis hem efter en lång och seg dag som varje torsdag. Har alltid gjort och kommer alltid att hata torsdagar. En onödig dag i veckan som endast är plågsam och jobbig... Men just den här torsdagen har jag mer än bara hat mot. Den här torsdagen vill förstöra mig, bokstavligen.
Är fly förbannad och så jävla arg just nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen, kokar i hela kroppen. Någon idiot MÅSTE satt upp en snubbeltråd, för inte fan kan jag plötsligt ramla rätt upp och ner när jag går hem från bussen. Kändes som om jag gick in i ett spindelnät och sen låg på asfalten. Reste mig direkt på en sekund och gick sista biten hem. Nu hemma har jag en hand som gör förbannat ont och kommer svullna upp samt en mobil och en klocka som är helt kajko. FUCK vad irriterad jag är just nu asså. Så jävla onödigt. 
 
 

Lillördags-mys med mami och syrran!


Kaos Tisdag

Rubriken talar för sig själv, dagen idag var och är kaos. Piss-väder och piss-trafik. Tror ingen har missat att det är sjuka förseningar idag pga att ett godståg som tydligen innehöll avföring sårat ur och kört in i en pelare, som orsakade rasrisk imorse.
Tack och lov kunde mamma skjutsa in mig till skolan så jag slapp åka kommunalt, den lösningen var dock inte så jättemycket bättre. Det tog oss drygt en och en halv timme att åka in. Vi stog helt blickstilla i tunneln in mot stan i en halvtimme. All irritation som var i bilen övergick istället till ett skrattanfall. Så kul att höra när dom pratar på radion om trafiken -"Så...och nu är alla infarter in mot stan igen tjocknade med bilar" och "Vi uppmanar alla att försöka hjälpa till genom att bidra med skjuts, till folk som står vid busstationerna, då bussarna är fulla." Allt pågrund av ett tåg som spårat ur.
Hur som helst så kom jag tillslut fram, en timme försenad. Hade två lektioner och sen var det bara att börja röra sig hemåt igen. Fick istället för pendeln ta tunnelbanan till Fruängen och därifrån ta bussen.
 
För övrigt är jag nu äntligen hemma och ska bara ta det lugnt. Ska kolla om det är något plugg som behövs göra, annars har vi inte så mycket just nu. #imLovin'It
 

Grattis Lillis!

Trots att du själv inte kan hålla med om det, så kan jag med klarhet säga att du under ett antal år måste haft Lotta på Bråkmakagatan som din förebild. Att du var rena kopian av henne kan både, mamma, pappa och jag konstatera utan tvekan. Alltid skulle du retas, bråka, tjafsa och framför allt trotsa imot...bara för att. Något du var expert på var att gömma dig under kläderhängare i butiker, smälla i dörrar, skriva fula lappar till mamma och alltid stå dig själv närmast, för det var ju alltid du som hade rätt, visst? Alla är bra på något, så någon måste ju vara bra på detta, eller hur? #haha

Idag fyller du 14 år och är världens gulligaste syster. Du är hjälper alltid till, du är förståelig, väldigt omtänksam och framför allt hur gosig och kärleksfull som helst. Ingen slår dina gosiga kramar och dina gosiga kinder. Om jag ska vara ärlig, och om sanningen ska fram, så måste jag erkänna att jag föredrar den underbara lillasyster jag har idag. Vi kan väl säga att om du inte haft din period som "Lotta" så skulle du inte vara den du är idag. Om det må vara så, så måste jag medge att tjejen som "Lotta" ändå var något bra. #busfrö

Eftersom att jag är din storasyster, så ska jag se till att du inte fyller fjortis, utan endast blir ett år äldre och fortfarande är min "Lillis". Vi ska göra din dag till den bästa. Stort grattis världens bästa Lillis! #älskardig

FreLör

Håller på att fixa saker här hemma nu inför att släkten kommer och firar syrran i eftermiddag. Själv håller jag på att fixa mig själv, haha! Nämen ska sminka mig klart och så, sen ska även jag fortsätta hjälpa till med lite saker som behövs göras. Har också en hemtenta i juridiken som måste skrivas klart. När tiden till det kommer får vi se.
Igårkväll var jag hemma hos Bella tillsammans med Lolle, Nattah och Felle. Vi åt tacos, choklad och snacka, like always. Var även tänkt att jag skulle träffa Sonny på kvällen ett tag men planerna blev ändrade. Det blev istället ännu mer choklad, hoho!
 

Hund-mys på pendeln

Sitter på spanskalektionen just nu och har nyss kollat igenom provet vi hade för någon vecka sen. Frustrerande att veta att om jag inte hade fått total blackout på uttrycken så hade jag höjt mig ett betyg...menmen hyfsat nöjd ändå. Åkte till skolan tillsammans med Lolle imorse samt en äldre dam och en hund, haha! Det satt en äldre dam på tåget med sin lilla hund och pga att Lolle kollade på den och sa att den var söt så flyttade hon till oss och tryckte upp hunden i knät på oss. Hon gav den dricka och ville att vi skulle ta kort på den osv. Plzz...vill inte hålla i din hund och vill inte ta en bild på den, nämen den var söt med det kändes halvt skumt. Hon har nog bara sin lilla hund och blir överlycklig så fort någon säger något bra om den, haha!
 
 
 

Om jag har tråkigt? YES.
Tisdag

Tjäna gott folk! Har matte just nu, och nej jag orkar inte jobba. Kan redan det vi håller på med...typ iaf, brukar inte synas på proven men jag kan ändå. Hur som helst så slutar vi om knappt en halvtimme, 14.55. Ska röra mig direkt hemåt och först och främst äta något. Har inte ätit mer än en liten macka med smör idag trots att jag har eftermiddagsvecka och började 12.50 hehe. #hungrig
Ska även plugga lite när jag kommer hem. Jag ska ha läst ut en skönlitterär bok till på fredag samt skrivit en hemtenta i juridik som ska in senast söndag kväll. Så det är rätt lugnt ändå. #skönt
 
 
 
 

Today

 

Helt klart veckans låt - Grym.


Dagen igår - Gubbjävel

Var en rätt dyster och tråkig dag igår lik som idag - grått, mulet och kallt. Men trots det så pallrade jag mig upp, gjorde mig iordning och tog mig först till långsjön för att träffa Martin. Vi gick och snackade, men det blev inte längre än en liten stund bara pga att han kände sig krasslig.
Efterråt mötte jag upp Liv vid bussen innan vi fortsatte hem till mig för att hämta lite grejer innan vi fortsatte mot Huddinge Centrum för att möta upp Emelie. Vi åkte in till stan, åt god middag på Sandy´s och pratade. Det var sen tänkt att vi skulle gå på bio på Sergel, men resten av svenska folket tänkte antagligen likadant så i stort sätt alla biljetter till alla filmer var slutsålda. Det slutade med att vi tog tunnelbanan till Skärholmen och sen gick till Heron City. Efter mycket velande så såg vi Gravity i 3D.
 
Bion började på inte på bästa direkt, snarare förstörde resten av kvällen. När vi hade satt oss i salongen så kom det en gudde i 50- årsåldern med sin fru och satte sig några stolar brevid oss. Han började prata med oss om någonting... "tur att hela ni inte behövde resa er upp den här raden haha.." och "dom fattar ju ingenting.......fjortisar" Vi fattade såklart ingenting och sket i honom. Men sen vettifan vad som slog slint i hans hjärna. När filmen höll på att börja skulle jag stänga ner min mobil och på två sekunder så var han 10 cm från mitt ansikte, hängde över Liv och greppade tag i mig riktigt jävla ordentligt och skrek "Kan du lägga undan den där, de där jävla sociala medierna eller?!?! Annars tar jag den, fattar du? Filmen har ju förfan börjat för länge sen!"
Om jag var i chocktillstånd, hjärtat slog i 190 och jag visste inte vad jag skulle göra. Emelie frågade om jag ville gå ut men idiotiskt nog så sa jag nej. Vågade inte göra ett skit. Satt helt knäpptyst under hela filmen och skyndade oss ut när den slutade.
När pappa sen hämtade upp vid vid bussen och jag berättade för honom så övergick allt till en enda stor gråtbomb. Mamma och pappa sa såklart det jag också tänkte efterråt att vi skulle gått ut och sagt till personalen och t o m kunnat polisanmält det. Men där och då fanns det inte så mycket mer tankar i huvudet än "jävla idiot".
 
Bortsett från det så var kvällen jättebra, inte träffat varken Liv eller Emelie på väldigt länge. Mycket skratt och prat. Även filmen var bra, facinerande hur man kan spela in en film så pass bra som ska utspela sig i rymden. Själv hoppas jag att det kommer en till fortsättning på filmen för att avslutet ska bli bättre. Något jag konstaterade var att jag inte ska bli astornaout, haha!

Halloween

 

1 November

Godmorgon gott folk! Ligger och drar mig i sängen nu och har gjort det ett bra tag... väcktes vid 8 imorse av att vi skulle upp och väcka och gratta pappa på sängen innan mamma skulle åka till jobbet. Så ja, jag är rätt trötter. Har legat och svarat på massa kik meddelanden sen dess... Men ska ta och pallra mig upp ur sängen strax. Idag blir det en fixar dag hemma i stort sätt, några kompisar till familjen kommer på middag ikväll för att fira pappa, och även syrran som fyller år den 11 november.

RSS 2.0