x-factor

Chiao!
Sitter och kollar på X-factor just nu. The lovley boys är ju med, Erik, Matte och Danis, E.M.D ;)) Idag har jag bara varit hemma och tagit det lungt, hängde med familjen och farmor och farfar ut i skogen ett tag för att plocka svampisar. ^^ Men nu ska jag fortsätta kolla ;)
 

Dagens låt


16 - Din favorit affärSaker du kanske inte visste om mig ;)

 • Jag litar och tror på folk för lätt.
 • Jag älskar ironi!
 • Jag påverkas av andra personer. T.ex om någon är blyg mot mig blir jag blyg tillbaka och om någon är framåt mot mig blir jag framåt tillbaka.
 • Jag har dåligt självförtroende!
 • Jag blir jätteflummig på kvällen när jag är trött!
 • Jag blir jättelätt nervös. T.ex träffa någon för första gången, prata inför folk mm.
 • Jag sitter vid datorn minst 2 timmar per dag och uppdaterar facebook startsidan 100 gånger per dag, haha!
 • Jag hatar när folk inte har egna åsikter, utan ska hålla med andra hela tiden.
 • Jag älskar att sjunga även fast det inte låter särskilt bra. :p
 • Jag är höjd och mörk -rädd....
 • Jag börjar gråta rätt lätt oavsett vad det är, något som hänt eller sorglig film.
 • Jag måste alltid ta läppsyl efter jag har borstat tänderna! xD
 • Jag gillar kaffe
 • Jag HATAR histora
 • Jag älskar romantiska filmer
 • Jag uppdaterar nog facebooks startsida 100 ggr per dag, haha!
 • Jag tycker det är mysigt att det börjar bli höst och snart jul
 • Jag använder aldrig klänning eller  kjol om det inte är något undantag, tex skolavslutning


15 - En bild på din mobil.Glitterskal Samsung Galaxy S2 svart

Dagens låt - älska ♥Följ moii, så följer jag tillbax :D


14 - En bild på din favorit sak.


Fredag ♥

Heii!
Kan ju börja med och säga att det är otroligt skönt att det är fredag. Denna hemska vecka är över, haha! Har pluggat hela veckan och fasat inför idag när vi hade so-prov. Gick inte så bra direkt, vi hade religions-prov på islam och judendomen. Jag hatar religion och histora, det är det värsta som finns så jag hade inte förväntat mig att jag skulle få in så mycket i mitt huvud, men men vi fårse hur det går, fysikprovet gick bra iaf som vi hade igår. :)
Nog pratat om skolan nu sitter jag och kollar på tv, har nyss käkat taco. Fredag = taco, haha! ;d
Nu ska jag njuta av att jag kan sitta vid datorn och inte känna stress över plugg, hahah! (a)
 
 

Efterlyst

Hej på er!
Bloggar från syrrans dator nu orkade inte sätta igång min. Men nu ligger jag och kollar på efterlyst och jag känner att jag skriver ett ord i minuten, haha men nu är det reklam så nu skriver jag klart. :p
Igår bloggade jag ingenting alls för mådde inte alls bra, gick till skolan men gick hem hit igen med Bella och Lolle efter ungefär en timme efter att ha snackat med skolan osv. Orkar inte skriva om det. Idag var det väll okej, tankar snurrar i huvudet men annars har det varit bra, när jag kom hem pluggade jag och mina två mobilskal som jag beställt kom idag. :D
13 - Vad tycker du om din klass?

Jag tycker om den, sjävklart gillar man väll kanske inte alla i sin klass men jag tycker den är bra och kul i helhet. Inga uppdelningar och skitsnack.
Känner att jag inte orkar skiriva på mycket mer om det nu för mår inte alls bra och kommer inte heller blogga mer idag hörs imorn.
 

Vad ska jag skriva?

Hej på er!
Mår inte alls bra just nu men ska försöka få upp humöret genom att blogga lite. Just nu sitter jag och kollar på tv med familjen, har pluggat nästa hela eftermiddagen och körde även 1 mil på vår crosstrainer. :) ...och nu vet jag inte vad jag ska skriva.
 

12 - Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln

Ego-varning här!
Haha nämen det är helt olika från dag till dag. Mycket beroende på vilka kläder jag har. Det värsta som finns är att gå runt i kläder man känner sig obekväm i. Men oftast tycker jag att jag ser bra ut, jag menar varför ska jag säga att jag tycker jag är ful? Jag kan inte råför mitt utseende, och man blir inte direkt gladare av att man går runt och tänker, åh vad ful jag är. Så var jag förrut och det var faktiskt inte kul, så fort man gick till spegeln med någon så sa jag något liknande som "åhh vad mitt år är fult idag" eller "aah vad ful jag är" osv. Men sen dess har jag byggt upp mitt självförtroende, kommit i bättre kompiskretsar och insett att livet inte hänger på hur man ser ut hela tiden. ;)

Today

Tjaa!
Kan ju börja med att berätta varför jag inte bloggat i helgen och det är för att jag inte haft tid till att sitta vid min kära dator. I lördags kom min lilla 8 åriga kusin Elias hit, det var tänkt att vi skulle gå på kolmården men vädret var ju inte det roligaste så vi gick på bio och käkade på resturang istället. Sen sov han här, han fick nämnligen det i present när han fyllde år. Sen i söndags alltså igår var jag på grönan med Jennifer....och sen pluggade. :)

Nu kom nyss hem efter en rätt kort dag. Vi fick sluta drygt en timme tidigare pga att en lärare kolapsade och fick tydligen hjärtklappning vid lunch. En del av skolan blev avspärrat när dom väntade på amubulans så so;n började lite senare och efter so;n skulle vi haft no men läraren vi skulle ha då åkte med i ambulansen så vi fick gå hem. Dock skulle jag velat haft no för vi skulle ha fysik-prov så nu blir det flyttat till på torsdag. -.- Jobbigt, för vi har andra läxor och so-prov på fredag och spanska nästa onsdag. Men men...inget någon kunde göra nåt åt. SÅ nu ska jag skriva klart min svenska uppgift och sen kanske läsa lite so eller göra glosor. :)
 
 

11. En låt som får dig att börja gråta

 

Äntligen

Chiao!
Sitter och kollar kläder på gina just nu. Ska äntligen beställa de kläder jag velat ha nu i typ 2 veckor och mamsen är gullig och betalar. :D Sen ska jag även beställa ett mobilskal och ett sportarmband där man har mobilen. ;) Nu blir det mys med familjen.
 

10 - En bild på mig själv som är tagen utav någon annan


9 - Din outfit idag


Fysikplugg

Hej på er!
En riktigt trött tjej som sitter bakom datornskärmen och bloggar nu faktiskt. Har pluggat fysik hela eftermiddagen och kan i stort sett allting, *stolt*! Annars tycker jag dagen har gått rätt segt, eller i skolan gick den jättefort men nu på eftermiddagen kändes det assegt, dagen känns lång. Haha kanske är bra? :p Aja i skolan fick Emelie äntligen sin present av moi. Det var ett mobilskal med ett piano på och ett par string trosor med en bild med mig och henne på. Presenterna låg i en Alladdin ask under ett lager choklad, hihi! :)
Kom just på att det är fredag imorgon igen, skönt! Veckan har gått sjukt fort, tackvare att vi var lediga i måndags, fårse om jag hittar på något skojjsigt eller om jag går hem och gör någonting. Nu ska jag börja lite på svenskan sen dyka i sängen, natti!
 


Dagens låt ^^


OS

Tjaa!
Har just läst klart sidorna som vi har till fysik-provet på måndag för första gången. As segt, 20 sidor! Höll på och somna 3 gånger. Är jättetrött men måste göra glosorna nu innan jag kan sova, haha!
Vi hade ju OS idag. Det var väll bra men sjukt kallt var det på förmiddagen. Hade bara en tunn träningsjacka på mig, svinkallt! Sista OS-dagen på källbrink, vet inte varför men har börja tänka så på allt jag gör i skolan som vi bara gör en gång per år. Det är ju sorgligt! :o Även fast sakerna vi gör kanska inte är så jättekul så är det ju as sorgligt att det är sista gången och aldrig igen. :s Sen bara att jag ska lämna skolan efter 10 år där är ju helt sjukt, haha!
Hur som helst, filmade staffetten och insåg nu att jag inte skulle lagt mobilen ner menmen...ni får vrida huvudet. ;) Vår klass vann staffetten bland tjejerna men inte bland killarna då kom vi sist men det var jämt. ;D

                                    
 OS imorn

Tjena!
Nuuuu bloggar jag medans jag väntar på att pastan ska bli klar. Håller på med matsäck tills imorgon när vi har OS hela dagen. Ska ha med mig världens godaste och bästa matsäck, pasta med bacon, mossarella och majs. :D Mycket gott! Dock hatar jag att steka bacon, känns som man får nålstick över hela armarna. Det småskvätter hela tiden så man upprepar aj ett antal gånger, haha! Nu piper det kommer snart.........såpp, meeeen idag har jag bara varit hemma annars, pluggat och jobbade över en liten stund på bilden. Men nue vill jag gå upp och läsa ur Kort Kjol en bok som vi läser på svenskan. Handlar om en tjej som blir våldtagen av två killkompisar osv, bra tycker jag den är iaf. :)
 
Ja eftersom att det alltid är roligare med film än bild så....hahah!
 

....bjuder dåraaa


Intressant inlägg

Hej!
Jag heter Sofia och jag gillar dig. Jag sitter här. Vart sitter jag tro? Jooo det ska jag säga dig att detta inlägg är skrivet direkt från sofias kära rum med Isabella Rosquist bredvid och det är hon som säger vad jag ska skriva, så vad ska jag nu skriva Isabella? Jag kan inte få en....(vad ska detta leda till)...en..en....en...ähh...en....jävlar nu gåter jag, säger hon. Japp precis det är min kompis det.
Nämen seriöst nu vi sitter on my room och planerar our speaktrip hahahaha heter det så? Nä hette visst Study Abroad, jaja so we planing a study aboard to Malta. Ja. Det ska bli najs. Och nu frågar fröken bredvid mig varför vi sitter inne när det e så underbaaaaart väder ute. Och det kan jag inte svara på men jag kan svara på att detta inlägg få sluta nu eftersom  det är så intressant och att några frågade jag vet. Hoppas intresse klubben kommer imorn. Hahah aja heido!
 

8 - Min favoriträtt

Thaimat ♥

 

Mys

Chiao!
Sitter och kollar på X-factor nu med syrran och pappsen. Myys! Sen blir det Beck :)
Idag har jag bara varit hemma och skrivit lite på en svenska uppgift för kände att det kommer bli rätt mycket nu i veckan. Sen vid 4 så åkte vi till mina kusiner och firade min faster. :)

7 - En bild på min handstil


Hemma efter en dag på stan

Tjenixen!
Kom alldeles hem efter en dag på stan med Emelie. Hittade ingenting förrens vi gick in på hollister det sista vi gjorde och då kommer shoppinghumöret upp, haha! Köpte en munkjacka som kostade 590;-. Sen efterråt så hittade jag ju såklart två bläsnygga tröjor på HM som jag då inte kunde köpa såklart. Bättre blev det inte heller när Emelie köpte en utav tröjorna jag ville ha. :s Så nu ska jag kolla på hm;s hemsida och se om jag kan beställa ist, hahah!


In tha datasal

Heii på er!
Sitter i datasalen med Elin ( http://elinx.blogg.se ) nu och kollar lite olika saker. Vi ska snart ha no här, vi ska kolla någon informatioin om någonting...och jag är jättehungrig. Men vi ska ha en timme no nu och sen en timme so innan också...-.-. Efter skolan vet jag inte riktigt vad jag ska göra, är ju fredag idag så ska väll hitta på något skojj iaf. Ha det bra!
 
 

6 - Bild/bilder på dig och din bästa vän/bästa vänner

Emelie, Jonna, Isabella, Lolle, Nattah ♥

Tips på bra filmer

LOL
Möt Lola (Miley Cyrus), även kallad ”Lol”. Hon är i den åldern då plugget är som mest krävande. Kärleken som mest smärtsam. Mamma Anne som allra jobbigast. Kompisarna det viktigaste i livet.
När Anne av ”misstag” råkar läsa Lolas dagbok, får hon rena chocken. Hennes lilla dotter är inte så liten längre. Hon har dessutom testat det mesta som Anne försökt skydda henne ifrån.
Anne har samtidigt fullt upp att anpassa sig till sitt nya liv som frånskild. För både Lola och Anne gäller det att göra sig fria och upptäcka vilka de är. Vägen dit kantas av många galet roliga situationer, men också tårar och kärlek.

                       


Trust

Annie är femton år och bor i en vanlig förortsfamilj. Där finns det ett yngre syster,
en äldre bror, en mamma och en pappas som verkligen bryr sig om sina barn och
är precis som vilken annan barnfamilj som helst. Båda jobbar så visst är de
upptagna med sina liv men försöker alltid så gott det går att även umgås med
sina barn.

Annie får en bärbar dator i present till sitt rum och får genast kontakt med en kille som kallar
sig Charlie. Han presenterar sig som en sextonårig sportintresserad kille och Annie litar på honom och de två börjar prata dagligen. Annie anser honom snart som sin pojkvän och när de två börjar ha telefonkontakt så blir det snart mer allvarligt och samtalen tar en annan vändning än rent kamratlig.
Charlie avslöjar först att han är 20 år gammal men snart säger han att han är 25 men det är inte heller sant. Annie går med på att träffa honom och blir chockad över att han är ännu äldre. Charlie lyckas ändå övertyga henne om att han är precis samma Charlie som hon pratat med i telefonen och till slut faller hon för hans förmåga att dupera henne genom att säga hur underbar, vacker och speciell hon är. När det kommit så långt så har han henne precis där han vill ha henne och hon förstår inte vad som faktiskt hänt.

 
 

New Year´s Eve
New Years Eve får vi följa ett antal olika personer runt om i New York på nyårsafton, dom flesta är relaterade till varandra på ett eller annat sätt, eller så blir dom det. Karaktärerna är allt ifrån en man döende i cancer, en rockstjärna som försöker vinna tillbaka sin flickvän till två obekanta grannar som fastnat i en hiss.
 

Friends With Benefits
Jamie har fått i uppdrag att rekrytera Dylan från Los Angeles till New York City som art director. Dylan är tveksam, men efter att Jamie har visat honom runt i New York så bestämmer han sig för att ta jobbet. Eftersom Jamie är den enda han känner så börjar de umgås och eftersom båda är nydumpade så vill ingen av dem ha något förhållande, eftersom de tycker att det alltid är så komplicerat. Dock saknar de båda att ha sex, och efter att ha pratat om de beslutar de sig för att bli "friends with benefits". Alltså bara ha sex, inga känslor inblandade. Båda tycker att detta är en jättebra idé till en början, men givetvis kommer det bli komplikationer..
 

Sebbe
Silvertejp, elkablar, avtryckare, sprängmedel. Sebbe planerade aldrig att bygga en bomb. Det bara blev så.
Sebbe är 15 år och bor med sin mamma i en lägenhet som är alldeles för trång. Han gör sitt bästa. Han slår aldrig tillbaka. Sebbe älskar sin mamma för att han inte kan annat.

På skroten lever drömmen, och i Sebbes händer får döda ting nytt liv. Här har han kraft att skapa. Här är han fri – men ensam. Hans utanförskap växer i takt med att hans värld krymper, tills han en dag står helt isolerad utan någon annan än sin mamma. Och när hon sviker, sviktar allt. Han ser ingen mening med att stanna.
 

Dear John
John Tyree har hoppat av skolan och istället börjat i armén. En sommar träffar han Savannah och de blir fort ett par. I två veckor är de tillsammans så gott som jämt och deras största önskan är att få bo ihop. John måste dock tillbaka till armén i ett år och de bestämmer sig för att skicka brev till varandra. Ett år senare får John reda på att han måste vara kvar i två år till och han är tvungen att ta sitt svåraste beslut hittils. Savannah och John lovar varandra evig kärlek men kommer de verkligen att hålla det? En dag får John ett brev från Savannah som förändrar hans liv fort..
 

The Last Song
Sjuttonåriga Ronnies liv vändes upp och ner när hennes föräldrar skiljdes. Sen dess går hon sen egen väg och vägrar lyssna på sin mamma som hon bor hos. Istället gör hon allt för att sin mamma ska reta sig på henne. Men en sommar blir hon och hennes lillebror ivägskickade till hennes pappa som bor i en helt annan stad. Hennes pappa har inte legat på hennes plus sida sen han flyttade och hur ska hon kunna tillbringa en hel sommar med honom, sin lillebror, utan vänner och i en helt annan stad? Men Ronnie ger sig direkt ut på upptäcktsfärd där hon stöter på charmprinsen Will. Ronnie är till en början inte alls intresserad med Will hänger efter henne och dom stöter på varandra igen och igen innan Ronnie ger upp. Helt plötsligt när hon är som mest förälskad och när hon kommit sin pappa mycket närmare så får hon reda på att hennes pappa är dödligt sjuk i cancer och har inte lång tid kvar...

5 - En nytagen bild på dig


Sant


Hungriig

Tjenaa!
Kom alldeles nyss hem från Lolle, drog hem dit direkt efter skolan med Bella och Nattah också. :)
Nu är jag ganska så jättehungrig så ska väll kanske hjälpa pappsen med maten. :)
 

4 - 3 bloggar du läser

Isabellas - http://bellalottas.blogg.se 
Mykas - http://ssulins.blogg.se
Linneas - http://linneaholms.blogg.se
 
De är typ det ända bloggarna jag läser, haha! Läser nästan aldrig bloggar. ;p

Måånga bilder från spexfotot men orkar inte välja ut så ni får kolla på allaaaa ;)


Dålig bloggning

Hej på er!
Nu kan jag änligen blogga lite, har ju varit lite dålig uppdatering. Men i fredags så hade vi spexfoto in tha school. "What Happend Last Night" var temat och då var alla allt möjligt jag var en mega fjortis lägger ut bilder i ett eget inlägg senare så nog snackat om det. Sen direkt efter skolan skyndade jag mig hem, tvättade bort allt smink, duschade, sminkade mig och sen drog jag och syrran till bussen. Blev klar på en halvtimme måste säga det *stolt* haha! Sen tog vi tåget till Solna där både mamsi och papsi jobbar för att sen åka till landet direkt. Så jag var i Dalarna i helgen. Var mysigt! :) Sen igår kom vi hem runt 20.00 tiden dååå tänkte jag blogga men då skulle internet krångla så då sket det sig... Sen idag jobbade jag över med Emelie på bilden väldigt länge...snacket drar ut på tiden. ;p Så kom hem vid halv 7, haha! Nu ska jag chilla i soffisen!
 

3 - 10 sanningar om dig själv

 • Jag är väldigt lättberörd
 • Jag tycker om Kaffe
 • Jag hatar Historia
 • Jag älskar Polly (godiset)
 • Jag viill bli inredningsdesigner eller fotograf
 • Jag älskar brunt
 • Jag blir lätt kär
 • Jag älskar NewYork vill verkligen ditt igen
 • Jag har aldrig haft så bra självförtroende men jag är påväg upp
 • Jag tycker inte om skaldjur
 

Se vad du har innan det är borta

Uppskatta allt ni har. ALLT. Var glada för det ni får och försök inse varför, om ni inte får något. Ta vara på varenda person som finns i din tillvaro. Tänk på vad personer betyder för dig. Ibland inser man det inte förrens dom är borta. Bete dig som om alla var din bästa kompis även om dom inte är det. När dom plötsligt inte är närvarande ångrar du dig och inser att personer faktiskt betyder mer för dig än vad du tror. Det behövs väldigt lite för att du ska få någon slags kontakt med en person för att den sen ska betyda något. Det är när dom är borta du tänker mer än någonsin på personen och plötsligt känns som om hen betöd allt för dig. Reflektera, se och lev och var glad för det du har innan det förändrats. Du vet aldrig när något händer. Ta vara på varenda sekund. Älska, lev och glädjs!
 

Fan.

Hej!
Pallar egentligen inte blogga nu och vill inte att alla ska veta men känns skönare och skriva av mig och att folk vet istället för att folk frågar och jag börjar gråta. Som många verkar ha sett så grät jag idag väldigt mycket idag. Det var pga att jag på svenska-lektionen fick reda på att en kille jag snackat med väldigt länge dog igår. Nu börjar jag gråta igen. Han hade leukeimi (blodcancer). Jag har vetat om det länge men stöttat honom så mycket som möjligt och han sa att han skulle klara det. Han skulle fan klara det. Men igår slutade hans hjärta slå i ambulansen.
Jag fick panik, chock och bröt ihop. Det kan inte vara sant. Har nog aldrig kännt mig så tom, kände mig illa mående och kunde knappt andas, benen orkade inte hålla uppe mig. Det går inte, han kan inte bara försvinna. Så mycket vi har snackat om, vi skulle ses men hann inte. Hann inte säga det jag vill få fram. Tårarna bara rinner, kan inte fatta det. Varför!?! 

Skolan imorgon igen då

Tjiaoo!
Sitter och kollar på Kommissarien och Havet nu med mamsen och syrran. Är rätt trött så ska krama kudden när det slutar sen blir det skola imorgon igen då. Idag har jag, mamma och¨syrran först varit hos min moster och klippt oss sen åkte vi och hämtade upp pappi innan vi åkte till mormor och morfar och sen var där i stort sätt hela kvällen. Men nu ska jag fortsätta kolla. :)
 

2. Bild på dig för 2 år sedan

Att jag ens lägger ut dessa bilder igen...men jaa man kan väll inte säga mer än att jag var ful och att jag har förändrats ganska så jättemycket, hahah!
 
 

1 - Beskriv nummer, 3, 11, 18 på din kontaktlista på mobilen.

Nummer 3; En tjej som går i min parrarellklass som jag i förrut hade ganska bra kontakt med men inte lika
                    mycket längre. Vi snackar lite och då är du snäll och omtänksam, ger alltid komplimanger och är
                    grym på skidor!
 
Nummer 11; Oj hade jag kvar den här tjejens nummer, haha! Ja den här tjejen hade jag väldigt bra kontakt med
                       i lågstadiet och lite i mellanstadiet. Vi var bästa vänner men sen så blev vi för olika. Nu kan jag
                       säga det rakt ut att jag inte gillar henne. Tycket hon kan vara lite hänsynslös och bete sig dåligt.
                       Hon har säkert förändrats sen dess och är säkert snäll men vi har inte fått tillbaka någon kontakt. 
 
Nummer 18; En kille som jag snackade väldigt mycket med förrut, som ville ses men blev aldrig av pga mig.
                      Han var jättesnäll men nu snackar vi inte alls för han har hittat en annan brud, haha! ;)
 
 

Ska köra ända ner nu, promise ;)

1 - Beskriv nummer, 3, 11, 18 på din kontaktlista på mobilen.

2 - Bild på dig för 2 år sedan

3 - 10 sanningar om dig själv

4 - 3 bloggar du läser

5 - En nytagen bild på dig

6 - Bild/bilder på dig och din bästa vän/bästa vänner.

7 - En bild på min handstil

8 - Min favoriträtt

9 - Din outfit idag

10 - En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.

11 - En låt som får mig att gråta.

12 - Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln

13 - Vad tycker du om din klass?

14 - En bild på din favorit sak.

15 - En bild på din mobil.

16 - Din favorit affär.

17 - En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

18 - Berätta om dig själv.

19 - Bild på det du köpte senast.

20 - Min dator.

21 - Din profilbild på facebook.

22 - Berätta om ditt utseende.

23 - Någonting jag oroar mig för.

24 - Gamla bilder på dig .

25 - Något du måste göra innan du dör.

26 - Något du är rädd för och varför.

27 - Hit vill jag resa.

28 - Din första resa.

29 - Ditt största intresse.

30 - Din favorit låt


Pics by Me

 


Helt tom

Tjena på er!
Vad gör ni en seeg dag som denna? Själv sitter jag inne här och segar vid datorn. Finns inget bättre att göra. Snacka med lite olika folk. Ikväll kommer några kompisar till oss hit på middag så då händer det något, haha!
Kan ju skriva lite om igår förresten. Jag var ju med Lolle, Bella och Liv. Vi käkade på någon resturang på söder kommer inte ihåg vad den hette. Gott var det iaf! Vi satt kvar och snackade rätt länge innan vi gick ner mot djurgårdsfärjorna och upp mot gamla stan lite. Snackade och bara chillaaa, nämen sen så kom vi ner mot vattnet igen och började dra oss upp mot tåget igen. Vägen dit var dock inte så kul, först gick vi förbi en brandolycka i den gränden vi gick upp i mot gamla stan inte så lång tid innan. Sen när vi kom upp mot katarinahissen och slussen så såg vi något jag inte ville se. En kille i vår ålder försökte ta livet av sig. Usch blir helt kall i hela kroppen när jag börjar snacka om det nu igen. Men han satt på andra sidan staketet vid katarinahissen ungeför över motorvägen och höll fast sig lite med ena foten. Först såg det bara ut som om han satt men när man insåg vad som faktiskt höll på och hända fick man fan i mig panik, blev helt tom i hela kroppen. Man kände eller tänkte ingenting utan bara "agera, gör något Sofia". Men samtidigt vet man att man inte ska göra någonting för då kanske han får panik istället och hoppar. Man kunde bara tänka sig vad för tankar som flög runt i hans huvud...och här står jag och har kul med kompisar och grips av panik.Tur va var det vakter där som började spärra av och bad folk gå på andra sidan vägen osv sen sakta gick fram till honom. Så när vi hade gått över vägen och var vid slussen så var han på rätt sida. Men chockad kan jag säga att man var. Frågor flög runt i huvudet. Varför? Man ville bara gå fram och krama om honom. Hur kan man hata sitt liv så mycket att man vill ta sitt liv? Sen när man själv vred och vände på saker och ting och tänkte på saker som man inte borde höll man på och bryta ihop. Väl hemma vid 12 tiden gick jag nästan direk och la mig.

RSS 2.0